Autentificare Înregistrare
Conecteaza-te in contul tau
Username *
Parola *
Tine-ma minte
Cont nou
Fields marked with an asterisk (*) are required.
Nume *
Username *
Parola *
Verificare parola *
Email *
Verificare email *
Captcha *
0 produse in cos

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/xstarsro/kleobijoux.ro/modules/mod_omgmenu/helper.php on line 75

Confidentialitatea datelor cu caracter personal

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE (in cazul colectarii datelor prin formulare on-line)

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Kleobijoux.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: marketing, reclama si publicitate, primirea ofertelor comerciale, a informatiilor privind produsele, cataloage gratuite, cadouri de la Kleobijoux.ro si partenerii sai contractuali.

Sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date doar in cazul vanzarii/facturarii, emiterii garantiei, expedierii documentelor si a materialelor informative. Refuzul Dvs. determina imposibilitatea realizarii celor de mai sus. Inregistrarea si furnizarea acestor date reprezinta acordul Dvs. privind prelucrarea datelor. In cazul in care primiti materiale comerciale pe care nu le doriti, va anuntam ca: Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul ulterior de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul OPERFIN  TIMES S.R.L. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct. In conformitate cu legea citata mai sus, KleoBijoux.ro informeaza ca: In orice moment clientul poate avea acces la propriile date pentru a le actualiza, modifica sau a fi scos din baza de date, scriind la adresa OPERFIN TIMES  SRL, Str Ion Heliade Radulescu, Nr 28A, Camera 3, Macin, jud. Tulcea), sau prin e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Toate datele dvs. personale sunt prelucrate conform Legii 677/2001. Kleobijoux.ro asigura dreptul de informare, acces, interventie, opozitie asupra datelor. Puteti solicita in scris orice modificare sau anulare a acestora, la adresa societatii noastre.

ANPC

www.anpc.gov.ro

 

Ne gasiti si pe: Facebook

Ce gasiti la Kleobijoux?

KleoBijoux este noua destinație online pentru femeile pasionate de bijuterii spectaculoase. Muzele noastre iubesc frumosul și extravaganța.

Misiunea noastră este să le oferim femeilor posibilitatea să se simță speciale și frumoase purtând bijuterii și accesorii care le vor pune în valoare personalitatea.

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org